Nexus 7Jeg havde brug for noget lidt større end min telefon at læse e-bøger på, og valget faldt på en Google Nexus 7. Valget var forholdsvis let, da jeg gerne ville kunne bruge min nye e-bogslæser til andet end blot at læse bøger på.

Der er flere muligheder når man ønsker at læse bøger på sin Android tablet. Udover den indbyggede Google Books (som er overraskende god!), har jeg installeret Kindle og Riidr, hvor den sidsnævnte nok er min favorit.

Min eneste anke er nok at det ikke er den letteste sag i verden at flytte bøger mellem de enkelte apps, men det kan dog lade sig gøre; således har jeg eksempelvis købt bøger via Google Books, som jeg så efterfølgende har downloadet, konverteret og importeret i min Riidr-app (Ligesom i den virkelige verden er der forskel i pris, alt efter hvor man vælger at købe sine bøger).

Som e-bogslæser er Google Nexus 7 tabletten med sin størrelse på 7″ eminent. Min telefon (på 4,7″) er for lille, og en 10″ tablet er efter min mening for stor og klodset. Hvad læser du dine e-bøger i/på?

Mit nye legetøj
Tagged on:               

2 thoughts on “Mit nye legetøj

 • 22. juli 2013 at 21:45
  Permalink
  Unknown Unknown Unknown Unknown

  Hej Michael
  Jeg læser på en Sony e-bogslæser – og den er fantastisk nem at bruge – kan både hente alle mulige gratisbøger – primært engelske og i epub-format – men også i pdf-format, og det bedste af det bedste er at den nemt – nemt – og nemt downloade bøger fra ereolen – bibliotekernes ebogs-bibliotek. Derudover er den utrolig at læse på i solskin – hvilket jeg ikke kan sige om en computer (tablet har jeg (endnu) ikke.
  Men håber da at du får glæde af din tablet.
  Hej fra Sanne

  Reply
  • 23. juli 2013 at 01:00
   Permalink
   Unknown Unknown Unknown Unknown

   Det lyder jo som det ideelle valg, hvis man kun skal bruge den til at læse på 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *